Slimka вгадай хто

Ім'я: Оленка Вік: 23 Район: Троя Фотік: CanonA630
 | Тема: ВПЕРШЕ: СКАРГА НА НАШ ФОРУМ! 14.05.12 14:24 | |
| Сьогодні помітила анонімну скаргу на даний форум наступного змісту: Оскільки відправник не лишив контактів для відповіді, я розмістила цю скаргу в гостьовому розділі, щоб виразити позицію ресурса kievroof.com до вищесказаного. ШАНОВНИЙ ВІДПРАВНИК (і всі решта людей, занепокоїних тим самим питанням)! Форум www.kievroof.com виступає категорично проти псування майна, та будь-яких фізичних ресурсів. Форум www.kievroof.com виступає категорично проти хуліганства на дахах і хуліганства впринципі. Форум www.kievroof.com не організовує і не приймає учать в подібних "культурних заходах"! Форум www.kievroof.com не є осередком, який пропагує займатись руфінгом і взагалі займатись будь-чим. ...Ниточки Ваших проблем раджу шукати в соціальних мережах та інтернет-блогах. І на останок: Цей форум створений для людей, які не уявляють свого життя без романтики, фотографій і нових горизонтів. На форумі є багато інформації, присвяченої техніці безпеки (і першої допомоги), яка, якраз таки, забороняє вживання алкоголю, про який написав нам шановний відправник. Адміністрація форуму фізично не може нести відповідальність за третіх осіб, які надивившись про Руфінг по телевізору чи в ненадійних джерелах Інтернету, хибно розуміють для себе це хоббі. Відповідальність за цих людей лежить виключно на їх батьках (або на них самих)! Ми також щиро намагаємось роз"яснити представникам ЗМІ, що їх сюжети про Руфінг якраз і призводять до спричинення дій, які ведуть за собою скарги, подібно Вашої. Але, на наш превеликий жаль, за багато років інснування цього хоббі, інтерес журналістів до нього не зменшується. Якщо кожен, на чий дах вриваються навіжені, буде погрожувати форуму "розправою", - тоді дійсно тільки й полишаються сумнівні організації і люди, які ні слова не скажуть про техніку безпеки, закони і моральні норми, на які наголошує даний форум! Це одна з небагатьох спільнот, в якій за основу беруться вищезазначені пункти!З Повагою, адміністрація. __________________________________________ якщо ти нікого і нічого не боїшся, - значить ти самий страшний
|
|
Kliford Зацікавлений>>

Ім'я: Андрій Вік: 18 Район: Святошинскій- М. Академ Містечко
 | Тема: Re: ВПЕРШЕ: СКАРГА НА НАШ ФОРУМ! 15.05.12 0:54 | |
| І в мене теж до відправника є звернення: Не могли би ви надати ПІБ, якщо вам відомо, тих, хто ганбить почесне наше ім'я... |
|