| Автор | Повідомлення |
|---|
Fire Зацікавлений>>

Ім'я: Инна Вік: 23 Район: Днепровский
 | Тема: Re: Технічна підтримка+робота з ЗМІ 08.02.11 16:29 | |
| |
|
 | |
Slimka вгадай хто

Ім'я: Оленка Вік: 23 Район: Троя Фотік: CanonA630
 | Тема: Re: Технічна підтримка+робота з ЗМІ 08.02.11 16:37 | |
| | Fire... пише: | у меня такая же проблема, не могу войти в форум.. может я какую-то некорректную инфо про себя написала? ник fire |
Твій акаунт просто ще не був розглянутий адміністрацією після реєстрації. Зараз можеш зайти __________________________________________ якщо ти нікого і нічого не боїшся, - значить ти самий страшний
|
|
 | |
siebert1 Гість

| Тема: Доступ 15.05.11 14:53 | |
| Не могу войти в форум, ввожу правильный логин и пароль, но доступ не получаю и выкидывает в гостевой форум. Это что меня уже удалили? |
|
 | |
Slimka вгадай хто

| Тема: Re: Технічна підтримка+робота з ЗМІ 16.05.11 10:06 | |
| | siebert пише: | | Не могу войти в форум, ввожу правильный логин и пароль, но доступ не получаю и выкидывает в гостевой форум. Это что меня уже удалили? |
Твій акаунт активний. Логін і пароль вислала на імейл, вказаний тобою при реєстрації. __________________________________________ якщо ти нікого і нічого не боїшся, - значить ти самий страшний
|
|
 | |
siebert1 Гість

| Тема: Логин 16.05.11 21:29 | |
| Не вышло((
Точно также не пускает на форум. Может что-то в браузере нужно покрутить.
|
|
 | |
Slimka вгадай хто

| Тема: Re: Технічна підтримка+робота з ЗМІ 17.05.11 2:06 | |
| | siebert1 пише: | Не вышло((
Точно также не пускает на форум. Может что-то в браузере нужно покрутить.
|
ще раз перевірила профіль.. все там ок.. Напиши мені в асю:
__________________________________________ якщо ти нікого і нічого не боїшся, - значить ти самий страшний
|
|
 | |
VALERI-C Гість

| Тема: Встановити контакт 30.05.11 9:20 | |
| Скажіть будьласка, а чому ви не хочете контактувати зі ЗМІ? Не всі ж журналісти пишуть негатив. От хотіла зконтактуватися із кимось з руферів, поблукати по дахах і відзняти цікавий репортаж. А у доступі мені відмовили(( Допоможіть, це дійсно буде цікаво глядачам, адже так набридла політика і крмунальні негаразди в ефірі. |
|
 | |
Slimka вгадай хто

| Тема: Re: Технічна підтримка+робота з ЗМІ 30.05.11 14:02 | |
| VALERI-C, зв"яжіться на пряму з адміністраторами форуму. __________________________________________ якщо ти нікого і нічого не боїшся, - значить ти самий страшний
|
|
 | |
ДК Гість

| Тема: Не могу войти. 30.06.11 9:47 | |
| Добрый день! не могу войти на форум, регистрацию подтверждал. |
|
 | |
Slimka вгадай хто

| Тема: Re: Технічна підтримка+робота з ЗМІ 03.07.11 20:50 | |
| | ДК пише: | | Добрый день! не могу войти на форум, регистрацию подтверждал. |
реєстрацію підтверджує адміністратор, а не користувач. __________________________________________ якщо ти нікого і нічого не боїшся, - значить ти самий страшний
|
|
 | |
Ustas_ Гість

| Тема: Баг на портале 19.07.11 15:43 | |
| * Ustas, пытался заходить с работы но забыл свой пассворд, зато обнаружил баг Собственно описание: гости не могу просматривать форум, заходя напрямую через форум. Однако они имеют доступ практически ко всем темам форума заходя по ссылкам на портале из модуля "Последние темы". Хотя возможно это фича такая, но в этом случае оно как то нелогично |
|
 | |
Slimka вгадай хто

| Тема: Re: Технічна підтримка+робота з ЗМІ 19.07.11 20:31 | |
| Забавнінька))В налаштуваннях прав доступу все ок.. хз чому так..
Тобі пароль відновити, чи сам?
__________________________________________ якщо ти нікого і нічого не боїшся, - значить ти самий страшний
|
|
 | |
Ustas Руфер>>

Ім'я: Artemius Вік: 100 Район: Venik
 | Тема: Re: Технічна підтримка+робота з ЗМІ 20.07.11 14:17 | |
| Да не спасибо, я уже "вспомнил" |
|
 | |
| | Технічна підтримка+робота з ЗМІ | |
|