ФорумРуфінг:ДопомогаЗареєструватисьПошукСписок учасниківВхід
27/02/2012 Першому Форуму Київських Руферів виповниться 4 роки! Перейти до обговорення>>

Поделиться | 

Давайте знакомиться

Попередня тема Наступна тема Донизу 
АвторПовідомлення
Гость
Гість

СтворюватиТема: Давайте знакомиться   22.04.10 21:04

Привет всем. Прошу принять новичка в Ваше уважаемое общество. Всегда тянуло в места, где можно ночью с высоты понаблюдать за жизнью города. Но как-то дальше и выше пожарной каланчи в лесу на Виноградаре дело не дошло)))). Почитав ваши посты, заметил, что общество довольно закрытое и с недоверием отностится к новичкам, особенно Slimka))) Скажите, как можно обрести доверие и начать получать приглашения в вылазках?)
На початок Донизу
aGGeRReS
Руфер>>
Руфер>>

Ім'я: aGGeRReS=Серёга)))
Мужчина Вік: 18
Район: Оболонь
Фотік: Canon 550D

СтворюватиТема: Re: Давайте знакомиться   22.04.10 22:23

Я думаю стоит сначала самому найти 4-5 крыш. Тогда ты поймёшь откуда недоверие)) Организуй вылазку - вот и доверие появиться))
На початок Донизу
Переглянути профіль учасника
Simplyman
вгадай хто
вгадай хто

Ім'я: Денис
Мужчина Вік: 100
Район: Соломенский
Фотік: Olympus SP-560 UZ R.I.P.

СтворюватиТема: Re: Давайте знакомиться   22.04.10 22:44

yurak пише:
Скажите, как можно обрести доверие и начать получать приглашения в вылазках?)

Активность на форуме, время и терпение ;) И раз уж ты любишь посидеть на крыше, значит все же там бывал, и, наверняка, у тебя есть оттуда фотки. Вот их, для начала, и можно выложить в соответствующих разделах форума)

Як вияляється дахи бувають закритими:) (с)Faust
На початок Донизу
Slimka
вгадай хто
вгадай хто

Ім'я: Оленка
Женщина Вік: 23
Район: Троя
Фотік: CanonA630

СтворюватиТема: Re: Давайте знакомиться   23.04.10 11:49

Ага! Тепер ще й Слімка, виявилось, не дружелюбно ставиться до новачків.. Тоді Жоссан мабуть просто монстер
Цитата:
Я думаю стоит сначала самому найти 4-5 крыш. Тогда ты поймёшь откуда недоверие)) Организуй вылазку - вот и доверие появиться))

Аггерес правий! Ми не бюро з надання інформації про дахи і не розважальний портал! Тому логічно що нас цікавлять люди які зможуть не тільки зкористатись нашою інформацією, але й поділитись своєю.

Цитата:
думаю варто звертатися до Слімки)))))

До Слімки звертатись не потрібно, - я головна в тех. обслуговуванні форуму і дотриманні елементарних правил форумівської етики! Я не бог руфінгу і кастинги не проводжу!
Довіру варто заслуговувати у всіх активних челенів форуму.

Цитата:
..и начать получать приглашения в вылазках?)

Запрошення на вилазки у нас зазвичай не практикуються. Щоб дізнатись про вилазку частіш за все достатньо просто заходити на форум, або в настройках акаунту оформити підписку на теми з відповідного розділу.
Приходь, будемо раді новим знайомствам. drink

І на останок:
Усі колись бути новачками на форумі і новачками в руфінгу, але дехто став адміністратором форуму, дехто отримав звання Руфера.. Якось ж люди це все робили))
У нас є місце кожному зацікавленому (нехай потенційному) руферу! Якщо це має відношення до тебе - проблем не буде=)
Тому,- ВЕЛКАМ! sunny

І на останок: писала величезний пост на тему "На що можна сподіватись від новачка" , але по технічним причинам ці золоті думки "канулі в лєту"..

*(ChuMskiy)*
Новобранець>>
Новобранець>>

Ім'я: Алексей
Район: Дарникий

СтворюватиТема: Доброе утро!!!   27.12.10 10:20

Здравствуйте. Мне 17 лет ( И сейчас все админы подумают что я "ШКОЛОТА" которая не уважает город=)) Киевом интересуюсь с 4 лет. Все потому что мой отец картограф, который обожает этот ГОРОД. В 6 лет я знал все улицы Левого Берега, сейчас почти все улицы Киева=) Могу быть полезен в поисках новых крыш - приключений=) Все знакомые называют меня ходячим GPS=)xD.
Если вы возьмете в свою столь почётную группу РУФЕРОВ - буду очень благодарен. Я все знаю что руферы не разглашают тайны крыш, для предотвращения их обширного посещения!
На початок Донизу
Slimka
вгадай хто
вгадай хто

Ім'я: Оленка
Женщина Вік: 23
Район: Троя
Фотік: CanonA630

СтворюватиТема: Re: Давайте знакомиться   27.12.10 10:57

...я бачу, в ціьому топіку популярна тема гоніва на нетовариських і жорстоких одмінів))
alien
*(ChuMskiy)*, велкам, жипиес))

*(ChuMskiy)*
Новобранець>>
Новобранець>>

Ім'я: Алексей
Район: Дарникий

СтворюватиТема: Re: Давайте знакомиться   27.12.10 11:12

Ну.....не жестокие!!!=).....а справедливые! Ведь в столь опасном занятии не нужны столь "Опасные Люди".
На початок Донизу
aGGeRReS
Руфер>>
Руфер>>

Ім'я: aGGeRReS=Серёга)))
Район: Оболонь
Фотік: Canon 550D

СтворюватиТема: Re: Давайте знакомиться   27.12.10 19:47

По-моему, за возраст ещё ни на кого бочку не катили)
На початок Донизу

Давайте знакомиться

Попередня тема Наступна тема На початок 
Сторінка 1 з 1

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
 :: Гостьовий розділ-
Перейти до:  
© ''Форум київських руферів''. 2009-2011. Усі права захищено.
Бесплатные форумы | © phpBB | Бесплатный форум поддержки | Зв'язок | Сообщить о нарушении | Створіть блог!